Om företaget

Finsnickeri AB i Råneå tillverkar högkvalitativa inredningskombinationer av trä, glas och metall. Vi är ett modernt snickeri med många års erfarenhet. Vår styrka sitter i att producera unika lösningar både vad gäller konstruktion och design där vi tillsammans med våra kunder hittar lösningarna. Finsnickeri har dessutom egen glasmästare, eget måleri och ett komplett snickeri under ett och samma tak. Det ger oss stora möjligheter i form av flexibilitet och hög kvalitet, men även leveranssäkerhet och ekonomiska fördelar för våra kunder. Vår viktigaste uppgift är att ge dig som kund en riktigt bra service.
När vi jobbar med furu så använder vi uteslutande Norrländskt virke. Vi vill nämligen att våra produkter skall hålla absolut högsta kvalitet. Vi har egen formgivning med produktutveckling och marknadsför bland annat en rad olika fönster och ytterdörrar med egen unik design.
Finsnickeri med sina 11 anställda arbetar med kunder i hela landet. Bland annat levererar vi varje år ca tre tusen altandörrar till Älvsbyhus.

Vi har konkurrenskraftiga priser även på tillverkningar av produkter som inte håller standardmått. Kontakta oss, så berättar vi mer. Finsnickeri AB ingår i gruppen
Levande Rum och tillsammans har vi kompetenser och möjligheter att skapa spännande och levande miljöer där människor trivs att vara i.

Våra lokaler i Råneå från ovan.


Ok, loggan på taket har jag infogat men annars stämmer det med verkligheten.

HÖGST UPP IGEN