-
-
-
-
-
-

      Produkter / ALTANDÖRRAR

KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA SÅ VISAS FLER OCH STÖRRE BILDER

ALTANDÖRR Standard

Vit standardaltandörr. Vi tillverkar den här dörren i stora serier så det är en mycket prisvärd produkt. Går att få med utvändiga lösa spröjs som tillval. Den finns i två storlekar; 895x2085 och 1050x2085

ALTANDÖRREN COMET I VITT
Låt dig inpireras av ljuset som flödar in i denna vår egen designade  och mönsterskyddade altandörr. Finns även som pardörr.
Design: Cathrine Lindberg
ALTANDÖRREN COMET I RÖTT
Comet i rött ger ett varmt och stilrent intryck. Vi gör den i vilken NCS-kulör du vill och även som pardörr.
Design: Cathrine Lindberg
ALTANDÖRREN COMET I MASSIV EK
Njut av midnattssolens strålar...                                         Altandörren Comet i massiv ek och klart glas. Vill du ha den som paraltandörr eller i Teak så gör vi den till dig.
Design: Cathrine Lindberg
ALTANDÖRREN TINDRA I MASSIV EK
Njut av ljuset när det skiner in genom det frostade glaset. Modellen är vår egen och heter TINDRA, här i massiv Ek och frostat glas. Insynen är nästan obefintlig men ljusinsläppet i det närmaste maximalt. Mönstret Tindra går att få i valfritt träslag och kulör. Design: Cathrine Lindberg
ALTANDÖRREN ORION I MASSIV EK
Orion den trestjärniga altandörren i massiv Ek och klart glas. Ek, klassiskt material i ny tappning, skånelängans efterlängtade altandörr. Självklart kan du få den i valfritt träslag och valfri kulör.
Design: Cathrine Lindberg
ALTANPARDÖRR

Altanpardörren som ger rummet ljus och rymd med mycket glas, ger en härlig känsla. Vi kan tillverka den i vilka mått du vill och med så mycket glas som du önskar.

 

ALTANDÖRR Special
Du kan naturligtvis få din altandörr precis i dom mått du önskar. Alla typer av lösa utvändiga spröjs är också möjligt. Ring oss eller maila din fråga och dina önskemål.