Ett av fönsterfodren som ska återbrukas och som Finsnickeri har som mall för nytillverkning och komplettering till disponentvillan i gällivare

Snickeriet från Råneå på ärofyllt uppdrag

Den 1 november 2021

Det var rubriken i tidningsinslaget om oss den 8:e oktober och visst är det ett ärofyllt uppdrag! Så kul att LKAB satsar på att återuppbygga den känsla och gedigenheten som finns i Disponentvillan. Att man väljer att investera stora summor pengar på en konferens och övernattningslokal som verkligen kommer att etsa sig fast i minnet hos varenda gäst som får chansen att besöka den.

Sen reportaget gjordes har vi arbetat på med fönsterfoder, dörrfoder, vindskivor och detaljer till bropelare. Villan ska stå helt färdig i september nästa år och vårat jobb kommer mest troligt avslutas på plats i villan med montering av invändiga boaseringar någon gång före semestern nästa år. 

Att vi går mer mot specialsnickerier är ingen slump. Vi älskar att få utmana oss själva och tillverka unika produkter som sätter prägel på kundens arbetsplats, hem eller stuga. En bred kompetens gör att vi kan servera våra kunder den allra bästa kvalitén i hela kedjan - från idé till leverans.

Vi älskar trä och dess möjligheter!

Tack för idag

Vid pennan: Jeanette

Foto: Joakim Nordlund

Hittar du inte det du söker efter här? Besök oss då på Norra vägen 6, 

955 32 Råneå. Måndag till Fredag kl 7-16. Det går även bra att ringa oss på 0924 - 556 20 eller skicka oss ett e-postmeddelande på info@finsnickeri.nu