Det här är vi!

Vi är det lilla snickeriet med den breda kunskapen inom trä och finsnickeri. Vi levererar inte bara en produkt, vi ger dig som kund en trygghet i att det du handlar är av en hög kvalitet, av rätt material och tillverkat på rätt sätt för att hålla så lång tid som möjligt. Vår kunskap är din trygghet!

Finsnickeri startades 1999 av Cathrine Lindberg. Idag är vi sex anställda och verkar inom snickeribranschen med att tillverka specialsnickerier, inredning i massivträ, fönster, altandörrar, glaspartier, ytterdörrar, herrgårdskök och mycket annat.

Vi ytbehandlar även kök, innerdörrar och möbler i valfria kulörer. Vi finns här för att ge dig en service som gör dig trygg i ditt köp av fönster eller andra snickerier.

Tveka inte att höra av dig till oss så kikar vi gärna på ditt nästa projekt tillsammans med dig! Välkommen!

Väl mött/ Personalen på Finsnickeri

 

Produktutveckling

Produktutveckling är en av våra starka sidor. Vi har tagit fram en helt egen konstruktion av en alubeklädd träaltandörr som har en av Sveriges bästa U-värden. Och vet ni, de finns numer i alla levererade Älvsbyhus i Sverige, Finland och Norge! Det är vi väldigt stolta över!

Hittar du inte det du söker efter här? Besök oss då på Norra vägen 6, 

955 32 Råneå. Måndag till Fredag kl 7-16. Det går även bra att ringa oss på 0924 - 556 20 eller skicka oss ett e-postmeddelande på info@finsnickeri.nu