Anders Johansson visar ett gammalt fönsterfoder från disponentvillan

Nytt År - Nya Möjligheter! Välkommen 2022

Den 7 januari 2022

Vi välkomnar 2022 med en riktigt bra känsla!

2021 har varit ett år med många utmaningar på alla möjliga sätt. Vi har jobbat väldigt mycket med specialsnickerier vilket är enormt roligt och utvecklande men också en riktig utmaning när det kommer till offerering, projektering och utförande. Vi blickar tillbaks på året som varit och kan konstatera att trots svårigheter med materialtillgången så har vi lyckats att leverera ut allt som är lovat utan några större förseningar! Vi har varit väldigt förutseende och lagt en del material på lager, gjort väldigt långa prognoser till våra leverantörer, ibland upp till ett år framåt i tiden. Allt för att kunna säkra upp materialtillgången så vi kan leverera.

Vi kan också konstatera att även om det ibland är lite dyrare med svenska leverantörer så har vi helt klart haft en enorm fördel i denna pandemi att vi ända sen starten 1999 har stått fast vid tanken att köpa så lokalt som möjligt. Många som har handlat sitt material utomlands har i denna pandemi fått stå utan. Våra leverantörer har varit fantastiska som gjort allt de kunnat för att vi ska få det material vi har önskat så vi kan leverera till er kunder. Rätt sak i rätt tid.

Med positivitet kliver vi in i det nya året och snart kommer vi släppa ännu en nyhet. Håll utkik i våra sociala medier och här på hemsidan.

Tack till er som följer oss och tipsa gärna alla ni känner ;)

Med önskan om ett Gott Nytt År

Vid pennan /Jeanette

Hittar du inte det du söker efter här? Besök oss då på Norra vägen 6, 

955 32 Råneå. Måndag till Fredag kl 7-16. Det går även bra att ringa oss på 0924 - 556 20 eller skicka oss ett e-postmeddelande på info@finsnickeri.nu