Kulturfonster2

Vi kan stolt presentera...

Den 17 januari 2022

Som en kickstart på det nya året kan vi stolt presentera att vi har blivit återförsäljare för Kulturfönsters sortiment med underbart fina fönster!

Vi är ensam återförsäljare här uppe i norr vilket känns oerhört spännande och riktigt kul! Det som känns absolut bäst är att vi har hittat en fabrikant av de fönstervarianter som vi själva inte kan tillverka och som kan fönster! De är proffs. De tillverkar sina produkter med hög kvalité vilket vi ser som det viktigaste när man ska göra en så stor investering som att byta fönster. Det är också viktigt att man som kund känner sig trygg med vad det är man köper och att man har fått rätt hjälp till att handla rätt fönster.

För ingenting blir så dyrt som att köpa fel fönster!

Nu kan vi erbjuda ett betydligt bredare sortiment men våra egna träfönster, vår egen trä/aludörr och nu även Kulturfönsters kopplade fönster med 2+1 och 1+1 konstruktion. Sen tidigare har vi också Polarfönsters sortiment i vår produktportfölj som har trä/alufönster som passar fint ihop med vår trä/aludörr. Vår fönsterfamilj växer och 2022 kommer bli ett kanonår för det har vi bestämt! :)

Vid pennan/Jeanette

 

Hittar du inte det du söker efter här? Besök oss då på Norra vägen 6, 

955 32 Råneå. Måndag till Fredag kl 7-16. Det går även bra att ringa oss på 0924 - 556 20 eller skicka oss ett e-postmeddelande på info@finsnickeri.nu